top of page

diagonal apartment

The name given to this apartment comes from the format of the original plant diagonally, including the structures. This was the biggest challenge we encountered in this project, to bring the orthogonality of our architecture, overcoming the sharpest angles.  

The environments were completely redesigned, from their limits to the finishes and finally the joinery and decoration.  

The concept was to bring industrial elements into a more sophisticated context and that's why we sought to mix wood with burnt cement and black metals. Customers were looking for a sober result, with few punctual colors and the choice of navy blue was right to take the neutral out of the sameness. This color is repeated throughout the spaces, sometimes more subtly, sometimes more imposingly, as in the kitchen.

The result is a unique project that pleases everyone who visits it.

PLACE

São Paulo

DATE

2021

PHOTOGRAPHER

Julia Ribeiro

bottom of page